Startsida | Om Landskapsresan | Avsnittsguide | Platsbeskrivningar | Bildgalleri | Nyheter | Kontakt | Forum


År: 2010
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
År: 2009
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December


Nyhetsarkivet
Här kan du läsa alla nyheter kring vad som sker under säsongen, men även mellan säsongerna. På undermenyn till vänster kan du välja att läsa nyheter från olika tidsperioder!

2010-11-16
Platsbeskrivningar uppdaterade med filmklipp!
Platsbeskrivnings-sektionen på hemsidan är nu uppdaterad med filmklipp från de olika platserna, så om man är speciellt intresserad av någon speciell plats kan man med andra ord se inslaget direkt istället för att se hela avsnittet som det egentligen kommer ifrån!
Läs vidare >>>

2010-08-26
Två nya avsnitt uppladdade
Efter en längre period utan uppdateringar på hemsidan kan vi nu stolt presentera två nya avsnitt av Landskapsresan. Avsnitten hittar du som vanligt under rubriken Avsnittsguide. Under den närmaste framtiden väntar ett arbete för att sälja in filmprojektet, så förhoppningsvis kommer ännu fler avsnitt inom en snar framtid!
Läs vidare >>>

2009-04-26
Pilotavsnittet uppladdat!
Imorgon, måndag, är det som bekant deadline för inlämning av den första versionen av pilotfilmen. I princip allting är klart för presentation och redan nu kan ni se just den första versionen här på hemsidan. Klicka på "Avsnittsguide" i menyn så finns där en länk som öppnar videospelaren i ett popupfönster. Notera dock att pilotfilmen med största sannolikhet kommer att dyka upp i en ny version inom en snar framtid!
Läs vidare >>>

2009-04-23
Dagarna innan deadline
Nu på måndag, den 27 april, har vi planerat att bli klara med den första versionen av pilotavsnittet. Filmen kommer att granskas av mediastudenter på Linköpings Universitet, och utifrån den input vi senare kommer att erhålla så kommer pilotavsnittet att finslipas ytterligare!
Läs vidare >>>

2009-04-11
Hemsidan öppnad!
Nu är Landskapsresans hemsida officiellt lanserad. Här hittar du all information du kan tänka dig om vårt historieprojekt! Undrar du över någonting så finns kontaktuppgifter och liknande under rubriken "kontakt". Observera att forumet inte startar förrän senare under sommaren, vi återkommer med meddelande om detta!
Läs vidare >>>

Sidan är optimerad för Firefox, syns bäst i upplösningen: 1280 x 1024 - www.antep.se/landskapsresan