Startsidan
Information om filmen
Se filmen
Nyheter
Diskussionsforum
Kontakta oss
Admin
Information om filmen

Orättvisa... vad är egentligen orättvisa? Förmodligen vet du vad orättvisa innebär för just dig, men det du tycker är orättvist behöver inte betyda att andra tycker samma sak. Orättvisa är nämligen något subjektivt, något som kan variera och se annorlunda ut beroende på vem man är och vart man kommer ifrån.

Vi - Anti & DV - har producerat en film där vi belyser ett par aktuella orättvisor som just vi ser i det svenska samhället. Vi har varit ute på stan där vi intervjuat både "vanligt" folk och "experter", för att se om de håller med oss om det vi själva tycker, eller om det finns andra åsikter. Filmen innehåller två "större" orättvisor och dessa varvas med med två något "mindre" orättvisor, som dels är roliga att titta på, men framförallt visualiserar att orättvisor inte alltid behöver vara så stora och allvarliga. Små orättvisor kan rentav vara enklare att upptäcka än de stora ibland, just därför att de är så små.

För att se filmen klickar du på "Se filmen" i menyn här till vänster, och känner du för att kommentera något i filmen så är du varmt välkommen att göra detta på vårt eminenta forum, som du också hittar i menyn.