PHP-Portalen

Valid XHTML 1.0 Transitional


eXTReMe Tracker


- Startsidan
- Nyheter
- Bildgalleriet
- Filmarkivet
- Arenabilder
- Bil & Motorcykelmodeller
- Samlarkort
- Om mig
- Gästbok
- Länksidan
- Reaktionstest
- Söksidan
- Bergochdalbanan
- Fantastiska Femman
- Orättvisor
- Landskapsresan
- Landskapsresan (blogg)
13 besökare online
Bergochdalbanan
En film om livet, slumpen och ödet
Bergochdalbanan kanske inte ser så mycket ut för världen; en snabbinspelad lågbudgetfilm utan resurser i form av tid, pengar och kända skådespelare. En ganska medelmåttig film helt enkelt. Men djupt under skalet döljer sig dock något viktigt, något äkta, ett budskap!

Bergochdalbanan är inspirerad av det ryska filmgeniet Andrej Tarkovskij och till viss del även av vår svenske ikon, Ingmar Bergman. Filmen innehåller storslagna naturscener och bjuder tittaren på en hel del oväntade och normbrytande överraskningar, som förhoppningsvis kommer att ta filmskapandet i världen ett steg framåt i den oändliga resan mot det perfekta resultatet!

Bergochdalbanan gestaltar livet. Livet är som en bergochdalbana; det går upp och det går ner, och det följer ofta ett visst mönster. Ibland händer oväntade saker som påverkar ens liv, i både positiv och negativ bemärkelse, men vad som är viktigt är att aldrig ge upp, man måste oavsett vad som händer fortsätta färden framåt, hur jobbigt det än kan tänkas vara!

Oavsett om livet går upp eller ner, så går det ändå framåt!

Senaste nyheterna
[2013-04-10] - Läs nyheten >>>
[2013-04-05] - Läs nyheten >>>
[2013-04-03] - Läs nyheten >>>
[2013-04-02] - Läs nyheten >>>
[2013-03-31] - Läs nyheten >>>