PHP-Portalen

Valid XHTML 1.0 Transitional


eXTReMe Tracker


- Startsidan
- Nyheter
- Bildgalleriet
- Filmarkivet
- Arenabilder
- Bil & Motorcykelmodeller
- Samlarkort
- Om mig
- Gästbok
- Länksidan
- Reaktionstest
- Söksidan
- Bergochdalbanan
- Fantastiska Femman
- Orättvisor
- Landskapsresan
- Landskapsresan (blogg)
10 besökare online
Nyheter
Nyheter år: 2014 - Jan | Feb | Mar | Apr | Maj | Jun | Jul | Aug | Sep | Okt | Nov | Dec | 15 senaste
Gör man inte sitt jobb blir ingenting gjort. Blir ingenting gjort blir det inte heller några poäng. Så kan man kort sammanfatta Vita Hästens bortamatch mot Karlskrona som avgjordes för några dagar sedan. Vita Hästen släppte in två mål på mindre än två minuter, och därefter var man mer eller mindre chanslösa. Det blev förlust med 7-3. Hästen gjorde helt enkelt en riktig bottenmatch när det behövdes en kanonmatch och därmed halkade man ner ett pinnhål i tabellen, vilket gör att det nu ska väldigt mycket till för att knipa en allsvenska plats.

Tre omgångar återstår innan vi vet vilka två lag som tar klivet upp till allsvenskan. För Björklöven ser det väldigt bra ut med tanke på de senaste segrarna men därefter är det förhållandevis tight. Vita Hästen har fortfarande en teoretisk chans att nå allsvenskan, men då lär det krävas full pott (9 poäng) i de avslutande matcherna. Dessutom måste även Karlskrona och Björklöven tappa ett par poäng, dels för att Hästen ska komma förbi rent poängmässigt, men även för att undvika ett tabelläge där målskillnaden blir avgörande.

I eftermiddag tar Vita Hästen emot Huddinge i Himmelstalundshallen. Huddinge är långt ifrån ett dåligt lag, men det är ändå ett lag som Vita Hästen ska kunna besegra relativt enkelt, om alla i laget gör sitt jobb vill säga. Personligen tror jag på en relativt enkel seger för Vita Hästen, som lär vara väldigt revanschsugna efter förlustmatcherna, och jag hoppas också att så blir fallet, så man samtidigt kan kasta ett extra getöga på resultatskyltarna från de övriga matcherna. Det är som ni förstår inte bara i Norrköping som Vita Hästens framtid avgörs.

Det bästa för Hästen vore att Björklöven besegrar Tingsryd i förlängning och att Piteå kan skrälla mot Karlskrona och åtminstone knipa någon poäng, Varför jag inte vill att Björklöven ska köra över Tingsryd fullständigt beror på att risken i så fall blir överhängande att Björklöven kommer tappa motivation till omgången därpå då man möter Karlskrona på bortais. Men skulle Karlskrona åka på stryk mot Piteå har jag naturligtvis inget emot om "löven" kör över TAIF. Det viktigaste är att KHK tappar poäng eftersom det är det enda lag som inte Hästen själva kan ta sig förbi tabellmässigt utan hjälp från andra lag.

Datum: 2013-03-31 - Skribent: Andreas Petersson
Äldre nyheter
[2013-03-27] - Läs nyheten >>>
[2013-03-26] - Läs nyheten >>>
[2013-03-26] - Läs nyheten >>>
[2013-03-25] - Slutspurten! Läs nyheten >>>
[2013-03-23] - Läs nyheten >>>
[2013-03-22] - Sista matchen innan halvtid Läs nyheten >>>
[2013-03-21] - Krossen Läs nyheten >>>
[2013-03-20] - Läs nyheten >>>
[2013-03-17] - Läs nyheten >>>
[2013-03-16] - Läs nyheten >>>